*снимката е илюстративна Вчреа около 08:00 часа, в гр. Варна, на ул.

...
*снимката е илюстративна Вчреа около 08:00 часа, в гр. Варна, на ул.
Коментари Харесай

Шофьор и спътницата му пострадаха във Варна, защото спряха да дадат път на пешеходци

*снимката е илюстративна 

Вчреа около 08:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Д-р Пискюлиев», лидерът на  «Рено» Б.Р. (62 г.) от Варна, по време на придвижване, стопира на пешеходна пътека, с цел да пропусне преминаващи пешеходци. 

След прекъсването е блъснат в задната част от «Пежо» с лидер С.С. (42 г.). Вследствие на случая лидерът на първия автомобил и неговата спътничка (50 г.) са получили контузни  наранявания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-късно, към 14:05 часа, на бул. «Христо Смирненски», на паркинга на огромен магазин за хранителни артикули, лидерът на «Фиат» В.Т. (80 г.) от Варна, по време на придвижване, минава през крайници на пешеходец, който се намира отдясно на автомобила. Вследствие на случая е мъжът (43 г.) е получил фрактура на пръст, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 08:10 часа, в гр. Варна, на пътя Белослав - Варна, лидерката на «Фолксваген» Т.П. (34 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на случая е потърпевшо дете, пътуващо в автомобила, което получава контузни пострадвания, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР